Canapea piele 3 locuri – Opal

SKU: 4940e709e017

4.000 lei

[/vc_column_text][/vc_column]

Canapea piele 3 locuri
  • Cod model: Canapea piele 3 locuri, Model Opal 1801
  • Material: Piele naturala/Piele ecologica
  • Dimensiuni: 3Loc.(L:217xl:90xh:85)
  • Volum: 1,5m3
[/vc_row]

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Descriere

Canapea piele 3 locuri – Opal

Model Opal F036. Canapea de dimensiuni medii ce ofera un confort sporit celor care se bucura de ea. Poate fi realizata intr-o combinatie indrazneata de culori si imprimeuri, lucru ce-i aduce o nota vesela, revigorand si spatiul in care este amplasata. -Dimensiuni: 1Loc(L:115xl:90xh:85); 2Loc.(L:170xl:90xh:85); 3Loc.(L:217xl:90xh:85) – Suprafete de contact ale canapelelor sunt din piele naturala. – Spatele si lateralele canapelelor sunt acoperite cu piele ecologica. – Picioarele canapelelor sunt realizate din metal cromat. – Scheletul canapelelor este fabricat din lemn masiv de esenta tare ce confera o rezistenta sporita la actiuni mecanice.
* Culorile sunt cu titlu de prezentare, existand posibilitatea unei mici diferente de nuanta a produsului finit.

 

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Locuri

Material

Model

Transport + Plata

1. Livrarea produselor din stoc se face in aproximativ 3-5 de zile lucratoare dupa confirmarea platii.

2. Livrarea produselor la comanda se face in baza unui contract si dupa ce se va achita un avans de aproximativ 30% din valoarea comenzii.

3. Transportul si montajul mobilierului nu sunt incluse in pretul produselor afisate pe site. Optional se poate efectua transport si montaj contracost prin colaboratorii nostrii.

4. Receptia cantitativa si calitativa se efectueaza la livrarea marfii prin semnarea procesului verbal de predare-primire la depozitul furnizorului sau dupa caz la domiciliul beneficiarului.

5. In cazul in care Beneficiarul trimite un reprezentant persoana fizica sau juridica sa ridice comanda de la depozitul Furnizorului, aceasta va fi in totalitate raspunderea sa.

Nu ai accesat inca nici un produs