Back
Next product
Canapele Nancy K9131 2.000 lei4.100 lei

Canapele clasice Elegans

  • Cod model: Set Canapele Piele Elegans A269
  • Material: Piele naturala/Piele ecologica
  • Dimensiuni: 1Loc(L:100*l:100*h:88); 2Loc. (L:145*l:100*h:88); 3Loc.(L:190*l:100*h:88)
  • Volum: 3m3
Descriere

Descriere

Model Elegans A269. Mobila Living. Un set de canapele care are linii curbe, ce imbina clasicul cu modernul, pielea naturala cu insertiile de lemn este alegerea perfecta pentru un living in pas cu moda mobilei. Fara indoiala ca nu este intotdeauna ieftin sa-ti decorezi casa. Poti cheltui o mica avere pe mobila, canapele, obiecte de iluminat si accesorii. Dar cu un plan bine pus la punct si multe sedinte de cumparaturi, poti obtine o casa care sa arate de milioane, fara sa arunci banii pe fereastra. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa stabilesti unde merita sa investesti si unde poti alege ceva mai avantajos. Sunt unele obiecte de care te poti lipsi si altele la care nu poti renunta, cum ar fi o canapea. Nu compromite calitatea acolo unde conteaza, dar alege materiale de calitate, in masura posibilitatilor. -Dimensiuni: 1Loc(L:100*l:100*h:88); 2Loc. (L:145*l:100*h:88); 3Loc.(L:190*l:100*h:88) – Suprafete de contact ale canapelelor sunt din piele naturala. – Spatele si lateralele canapelelor sunt acoperite cu piele ecologica. – Picioarele canapelelor sunt realizate din lemn. – Scheletul canapelelor este fabricat din lemn masiv de esenta tare ce confera o rezistenta sporita la actiuni mecanice.
* Culorile sunt cu titlu de prezentare, existand posibilitatea unei mici diferente de nuanta a produsului finit.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Culoare

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Canapele clasice Elegans”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport + Plata

1. Livrarea produselor din stoc se face in aproximativ 3-5 de zile lucratoare dupa confirmarea platii.

2. Livrarea produselor la comanda se face in baza unui contract si dupa ce se va achita un avans de aproximativ 30% din valoarea comenzii.

3. Transportul si montajul mobilierului nu sunt incluse in pretul produselor afisate pe site. Optional se poate efectua transport si montaj contracost prin colaboratorii nostrii.

4. Receptia cantitativa si calitativa se efectueaza la livrarea marfii prin semnarea procesului verbal de predare-primire la depozitul furnizorului sau dupa caz la domiciliul beneficiarului.

5. In cazul in care Beneficiarul trimite un reprezentant persoana fizica sau juridica sa ridice comanda de la depozitul Furnizorului, aceasta va fi in totalitate raspunderea sa.

Nu ai accesat inca nici un produs