Coltar Adelaide 42030

7.100 lei8.100 lei

  • Cod model: Coltar Model Adelaide 42030
  • Material: Piele naturala/Piele ecologica
  • Dimensiuni: Latura lunga fara fotoliu de legatura:(305cm*100*91) Latura scurta fara fotoliu de legatura:(190cm*102*91)
  • Dimensiuni: Latura lunga cu fotoliu de legatura:(388cm*100*91) Latura scurta cu fotoliu de legatura:(190cm*102*91)
  • Volum: 3m3
  • *NOTA: prin colt stanga/dreapta intelegem unde va fi pozitionata latura scurta cand privim produsul
7.100 lei

Disponibil pentru precomandă

7.100 lei

Disponibil pentru precomandă

8.100 lei

Disponibil pentru precomandă

8.100 lei

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Descriere

Model Adelaide 42030. Doua dintre cele mai confortabile si elegante materiale pe care le puteti alege ca tapiterie pentru coltar sunt stofa si pielea. Nu numai ca vor oferi o senzatie placuta la atingere, ci vor si influenta aspectul general al decorului, dandu-i personalitate. Nu trebuie sa fii mare specialist in ale designului interior pentru a compara oferta coltar piele si a crea un decor ca scos din reviste, ci doar sa respecti cateva principii cromatice, sa nu aglomerezi incaperea si sa iti lasi creativitatea sa zburde libera. -Dimensiuni Coltar cu Fotoliu de legatura: Latura Lunga L:388cm*latura scurta l:189cm -Dimensiuni Coltar fara Fotoliu de legatura: Latura Lunga L:305cm*latura scurta l:189cm – Suprafete de contact ale canapelelor sunt din piele naturala. – Spatele si lateralele canapelelor sunt acoperite cu piele ecologica. – Picioarele canapelelor sunt realizate din lemn. – Scheletul canapelelor este fabricat din lemn masiv de esenta tare ce confera o rezistenta sporita la actiuni mecanice.
* Culorile sunt cu titlu de prezentare, existand posibilitatea unei mici diferente de nuanta a produsului finit.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Material

Model

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Coltar Adelaide 42030”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport + Plata

1. Livrarea produselor din stoc se face in aproximativ 3-5 de zile lucratoare dupa confirmarea platii.

2. Livrarea produselor la comanda se face in baza unui contract si dupa ce se va achita un avans de aproximativ 30% din valoarea comenzii.

3. Transportul si montajul mobilierului nu sunt incluse in pretul produselor afisate pe site. Optional se poate efectua transport si montaj contracost prin colaboratorii nostrii.

4. Receptia cantitativa si calitativa se efectueaza la livrarea marfii prin semnarea procesului verbal de predare-primire la depozitul furnizorului sau dupa caz la domiciliul beneficiarului.

5. In cazul in care Beneficiarul trimite un reprezentant persoana fizica sau juridica sa ridice comanda de la depozitul Furnizorului, aceasta va fi in totalitate raspunderea sa.

Nu ai accesat inca nici un produs