Coltar piele cu recliner colt STANGA – Morgana K6126C

SKU: 920d64808656

8.350 lei

  • Cod model: Coltar Model Morgana K6126C
  • Material: Piele naturala/Piele ecologica
  • Dimensiuni: Latura lunga(L:300*l:100*h:103); Latura scurta(L:250*l:100*h:103);
  • Volum: 3m3
  • *NOTA: prin colt stanga/dreapta intelegem unde va fi pozitionata latura scurta cand privim produsul.

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Descriere

Model Morgana K6126C. Acest model va satisface cei mai pretentiosi clienti care cauta produse la moda, functionale si care se disting prin cea mai inalta calitate. Setul RECLINER se evidentiaza prin designul modelului care imbina foarte frumos clasicul cu modernul potrivit pentru orice ocazie. Deoarece canapeaua poate fi si EXTENSIBILA setul este destinat spatiilor cu multiple utilizari: camera de zi, dormitor.
-Dimensiuni: Latura lunga(L:300*l:100*h:103); Latura scurta(L:250*l:100*h:103);- – Suprafete de contact ale canapelelor sunt din piele naturala. – Spatele si lateralele canapelelor sunt acoperite cu piele ecologica. – Picioarele canapelelor sunt realizate din lemn. – Scheletul canapelelor este fabricat din lemn de esenta tare ce confera o rezistenta sporita la actiuni mecanice.
* Culorile sunt cu titlu de prezentare, existand posibilitatea unei mici diferente de nuanta a produsului finit.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Material

Model

Transport + Plata

1. Livrarea produselor din stoc se face in aproximativ 3-5 de zile lucratoare dupa confirmarea platii.

2. Livrarea produselor la comanda se face in baza unui contract si dupa ce se va achita un avans de aproximativ 30% din valoarea comenzii.

3. Transportul si montajul mobilierului nu sunt incluse in pretul produselor afisate pe site. Optional se poate efectua transport si montaj contracost prin colaboratorii nostrii.

4. Receptia cantitativa si calitativa se efectueaza la livrarea marfii prin semnarea procesului verbal de predare-primire la depozitul furnizorului sau dupa caz la domiciliul beneficiarului.

5. In cazul in care Beneficiarul trimite un reprezentant persoana fizica sau juridica sa ridice comanda de la depozitul Furnizorului, aceasta va fi in totalitate raspunderea sa.

Nu ai accesat inca nici un produs