Back
Next product
Canapele Nancy K9131 2.000 lei4.100 lei

Coltare piele cu recliner Avangard K303JO

SKU: 57403c4ecbf4
(O recenzie client)

8.500 lei9.500 lei

  • Cod model: Coltar Model Avangard K303JO
  • Material: Piele naturala/Piele ecologica
  • Dimensiuni: Latura lunga(L:314*l:104*h:97); Latura scurta(L:296*l:104*h:97);
  • Volum: 3m3

*NOTA: prin colt stanga/dreapta intelegem unde va fi pozitionata latura scurta cand privim produsul.

8.500 lei
8.500 lei
9.500 lei
9.500 lei
Descriere

Descriere

Coltare piele cu recliner Avangard K303JO

Model Avangard K303JO. Un coltar de piele cu recliner, reprezinta punctul central de interes al decorului unei incaperi, trebuie sa raspunda la cateva cerinte esentiale: sa fie practic, sa arate bine, sa fie foarte confortabil, rezistenta si de calitate. In momentul in care caracteristicile tehnice corespund cerintelor, iar aspectul este unul perfect si potrivit pentru locuinta ta, intrucat nu orice lucru frumos va merge foarte bine oriunde, atunci nu trebuie sa mai stai pe ganduri, ci sa te simti foarte norocos pentru ca foarte multa lume se plange ca a durat foarte mult sa gaseasca un coltar de sufragerie bun.

Suprafete de contact ale canapelelor sunt din piele naturala. – Spatele si lateralele canapelelor sunt acoperite cu piele ecologica. – Picioarele canapelelor sunt realizate din metal cromat. – Scheletul canapelelor este fabricat din lemn si mdf de esenta tare ce confera o rezistenta sporita la actiuni mecanice.
* Culorile sunt cu titlu de prezentare, existand posibilitatea unei mici diferente de nuanta a produsului finit.

Recenzii (1)

1 recenzie pentru Coltare piele cu recliner Avangard K303JO

  1. Adrian

    Recenzie de test

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport + Plata

1. Livrarea produselor din stoc se face in aproximativ 3-5 de zile lucratoare dupa confirmarea platii.

2. Livrarea produselor la comanda se face in baza unui contract si dupa ce se va achita un avans de aproximativ 30% din valoarea comenzii.

3. Transportul si montajul mobilierului nu sunt incluse in pretul produselor afisate pe site. Optional se poate efectua transport si montaj contracost prin colaboratorii nostrii.

4. Receptia cantitativa si calitativa se efectueaza la livrarea marfii prin semnarea procesului verbal de predare-primire la depozitul furnizorului sau dupa caz la domiciliul beneficiarului.

5. In cazul in care Beneficiarul trimite un reprezentant persoana fizica sau juridica sa ridice comanda de la depozitul Furnizorului, aceasta va fi in totalitate raspunderea sa.

Nu ai accesat inca nici un produs