Fotoliu piele cu recliner – Model Rostov 33R67

1.800 lei

  • Cod model: Fotoliu piele, Rostov 33R67
  • Material: Piele naturala/Piele ecologica
  • Dimensiuni: 1Loc:(100*95*99)
  • Volum: 0,5m3

Disponibil pentru precomandă

Categorie:
Descriere

Descriere

Model Rostov. Canapele de living din ziua de azi au depasit cu mult granitele simplei functionalitati. Canapele moderne cu recliner, fotolii sau canapelele extensibile tapitate cu piele trebuie sa aiba si preturi competitive, sa reprezinte nu doar locul unde iti desfasori o anumita activitate, ci si o oaza de confort si un prilej de desfatare vizuala. Designerii de mobilier se intrec in a ne oferi noi modele de canapele de colt sau din stofa cat mai captivante care sa transforme cu multa imaginatie si ingeniozitate un obiect functional si decorativ. -Dimensiuni: 1Loc:(98*97*98); 2Loc:(146*97*98); 3Loc:(198*97*98) – Suprafete de contact ale canapelelor sunt din piele naturala. – Spatele si lateralele canapelelor sunt acoperite cu piele ecologica. – Picioarele canapelelor sunt realizate din metal sau lemn in functie de model. – Scheletul canapelelor este fabricat din lemn si mdf ce confera o rezistenta sporita la actiuni mecanice.
* Culorile sunt cu titlu de prezentare, existand posibilitatea unei mici diferente de nuanta a produsului finit.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Material

Model

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fotoliu piele cu recliner – Model Rostov 33R67”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport + Plata

1. Livrarea produselor din stoc se face in aproximativ 3-5 de zile lucratoare dupa confirmarea platii.

2. Livrarea produselor la comanda se face in baza unui contract si dupa ce se va achita un avans de aproximativ 30% din valoarea comenzii.

3. Transportul si montajul mobilierului nu sunt incluse in pretul produselor afisate pe site. Optional se poate efectua transport si montaj contracost prin colaboratorii nostrii.

4. Receptia cantitativa si calitativa se efectueaza la livrarea marfii prin semnarea procesului verbal de predare-primire la depozitul furnizorului sau dupa caz la domiciliul beneficiarului.

5. In cazul in care Beneficiarul trimite un reprezentant persoana fizica sau juridica sa ridice comanda de la depozitul Furnizorului, aceasta va fi in totalitate raspunderea sa.

Nu ai accesat inca nici un produs