Pat Look

350 lei3.550 lei

  • Cod model: Look 1090CI
  • Material: piele naturala/piele ecologica
  • Somiera (suport saltea): cadru metalic cu lamele
    din lemn stratificat

  • Dimensiuni saltea: 180cm*200cm
  • Dimensiuni totale: 210cm*245cm
  • Volum: 1m3
3.550 lei

Disponibil pentru precomandă

3.450 lei

Disponibil pentru precomandă

3.050 lei

Disponibil pentru precomandă

3.150 lei

Disponibil pentru precomandă

350 lei

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Descriere

Model Look 1090CI. Cine spune ca mobila de dormitor trebuie sa fie compus intotdeauna doar din linii drepte? Miscarile provocatoare si pline de erotism le regasesti in volumetria compusa din linii curbe si parabole ale patului din imagine. Insertia de lemn a acestui pat de dormitor, imbina armonios clasicul si modernul.   === Modelul prezentat este compus din pat la care este inclus suportul de saltea. Suprafata tabliei este confectionata din piele naturala, lateralele patului si noptierele sunt acoperite cu piele ecologica. Suportul de saltea este din metal cu lemn stratificat. Dimensiunile totale pot varia in functie de designul fiecarui model. Optional se pot achizitiona: noptiere, saltea superortopedica cu fata de iarna/vara, saltea memory, saltea latex sau poket spring.
* Culorile sunt cu titlu de prezentare, existand posibilitatea unei mici diferente de nuanta a produsului finit.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pat Look”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport + Plata

1. Livrarea produselor din stoc se face in aproximativ 3-5 de zile lucratoare dupa confirmarea platii.

2. Livrarea produselor la comanda se face in baza unui contract si dupa ce se va achita un avans de aproximativ 30% din valoarea comenzii.

3. Transportul si montajul mobilierului nu sunt incluse in pretul produselor afisate pe site. Optional se poate efectua transport si montaj contracost prin colaboratorii nostrii.

4. Receptia cantitativa si calitativa se efectueaza la livrarea marfii prin semnarea procesului verbal de predare-primire la depozitul furnizorului sau dupa caz la domiciliul beneficiarului.

5. In cazul in care Beneficiarul trimite un reprezentant persoana fizica sau juridica sa ridice comanda de la depozitul Furnizorului, aceasta va fi in totalitate raspunderea sa.

Nu ai accesat inca nici un produs