Back
Next product
Set canapele Nancy K9131 2.700 lei5.500 lei

Set coltar living cu recliner – Merlin 33R27

600 lei9.900 lei

  • Cod model: Coltar Model Merlin 33R27
  • Material: Piele naturala/Piele ecologica
  • Dimensiuni: Latura lunga:(305cm*110*102) -Latura scurta:(255cm*110*102)
  • Volum: 3m3
  • *NOTA: prin colt stanga/dreapta intelegem unde va fi pozitionata latura scurta cand privim produsul.
9.900 lei

Disponibil pentru precomandă

9.900 lei

Disponibil pentru precomandă

600 lei

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Descriere

Coltare-clasice-de-lux-din-stofa-sau-piele-pentru-living-birou, Coltare-clasice-de-lux-din-stofa-sau-piele-pentru-living-birou

Model Merlin 33R27. Unul dintre cele mai mari avantaje in achizitionarea unui coltar este acela ca va ajuta la optimizarea spatiului din incaperea in care il amplasati, pentru ca, in functie de dimensiunile sale, veti avea libertatea de a renunta la scaune, tabureti sau alte obiecte de sezut care ar fi aglomerat camera si ar fi putut crea un aspect dezordonat. In plus, avand un volum atat de mare, va influenta aspectul final al decorului, imbunatatindu-l. Un model foarte interesant si deosebit este modelul din imagine. Coltarul extensibil din piele sau stofa Merlin a fost conceput pentru a raspunde la nevoile de spatiu, confort si la cele estetice. -Dimensiuni: Latura lunga:(305cm*110*102) – Latura scurta:(255cm*110*102) – Suprafete de contact ale canapelelor sunt din piele naturala. – Spatele si lateralele canapelelor sunt acoperite cu piele ecologica. – Picioarele canapelelor sunt realizate din lemn. – Scheletul canapelelor este fabricat din lemn si  mdf de esenta tare ce confera o rezistenta sporita la actiuni mecanice.
* Culorile sunt cu titlu de prezentare, existand posibilitatea unei mici diferente de nuanta a produsului finit.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Material

Model

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set coltar living cu recliner – Merlin 33R27”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport + Plata

1. Livrarea produselor din stoc se face in aproximativ 3-5 de zile lucratoare dupa confirmarea platii.
2. Livrarea produselor la comanda se face in baza unui contract si dupa ce se va achita un avans de aproximativ 40% din valoarea comenzii. In momentul in care produsele comandate ajung in depozitul furnizorului, Beneficiarul va fi contactat de un reprezentat Dylan Design pentru stabilirea unei date si a unui interval orar potrivit pentru livrarea produselor. Livrarea produselor se va face in ziua si in intervalul orar stabilite impreuna.
3. Transportul reprezinta livrarea produselor pana in fata scarii de bloc sau a curtii casei beneficiarului. Transportul mobilierului este GRATUIT* pe teritoriul Romaniei, returul produselor comandate se face pe cheltuiala Beneficiarului, in aceeasi stare in care a fost livrat initial. Pentru a beneficia de transport GRATUIT valoarea minima a comenzii trebuie sa fie de 3000 lei cu TVA. Montajul si introducerea pieselor de mobilier nu sunt incluse in pretul produselor afisate pe site. Optional se poate efectua montaj si introducerea mobilei in imobilul Beneficiarului, contracost prin colaboratorii nostrii, acolo unde este posibil.
4. Receptia cantitativa si calitativa se efectueaza la livrarea marfii prin semnarea procesului verbal de predare-primire la depozitul furnizorului sau dupa caz la domiciliul beneficiarului.
5. In cazul in care Beneficiarul trimite un reprezentant persoana fizica sau juridica sa ridice comanda de la depozitul Furnizorului, aceasta va fi in totalitate raspunderea sa.
6. Beneficiarul are obligatia sa verifice daca produsele comandate, conform dimensiunilor afisate pe site sau comunicate de furnizor, pot fi introduse in locuinta indicata. In cazul in care caile de acces nu permit introducerea produselor in locuinta Beneficiarului, furnizorul este exonerat de orice raspundere, inclusiv de eventualele deteriorari ale produselor.

Nu ai accesat inca nici un produs