O companie moderna, ce se adreseaza celor care stiu sa aprecieze calitatea si serviciile superioare.

Despre-noi, putem spune ca indiferent de stilul pe care doriti sa il adoptati, produsele de mobilier pe care le gasiti in showroom-urile noastre va fac alegerea mai usoara.

Designul modern, functionalitatea, fiabilitatea si calitatea canapelelor si a accesoriilor utilizate sunt argumente in stabilirea unui raport pret/calitate care este, cu siguranta, cel mai competitiv dintre cele existente in prezent pe piata romaneasca a mobilei.

DYLAN DESIGN PROMOTION importa si comercializeaza canapele si fotolii, dormitoare, mobilier pentru terase si restaurante, masute, cu un design nou pe piata romaneasca, in diferite forme, culori si materiale: piele naturala, stofa, lemn, sticla, ratan sintetic. Scheletul canapelelor este fabricat din lemn masiv de esenta tare ce confera o rezistenta sporita la actiuni mecanice. Spatarele canapelelor sunt realizate dintr-un ansamblu compus din chinga elastica si spuma poliuretanica cu densitatea cuprinsa intre 20 – 35 kg/m patrat in timp ce pernele sezutului sunt realizate din spuma poliuretanica cu densitatea mai mare de 35 kg/m patrat.

Suprafetele de contact ale canapelelor (sezut, spatar, brate) sunt din piele naturala de vita. Spatele si lateralele canapelelor sunt acoperite cu piele ecologica. Picioarele sunt realizate din metal cromat.

Caminul dumneavoastra are nevoie de mobila si detalii decorative care sa ii confere personalitate?

Tot la capitolul despre-noi, putem spune ca obiectul de activitate al firmei il reprezinta importul si comercializarea mobilierului pentru casa si birou dar si mobilier de terasa, mobila de restaurant si cafenele. Magazin Online de Mobila si Mobilier – ASTAEMOBILATA reprezinta un brand consacrat pe piata mobilei din Romania, importa si pune in vanzare o gama larga de mobila pentru casa: Mobila Dormitor, Mobila Living Mobilier Tineret, Camere pt. Fete si Baieti. Pentru Canapele Extensibile, Dormitoare, Saltele, Mobila Sufragerie, Mobilier Living Mese si Scaune, Masute de cafea, Fotolii, Mobilier pentru Terasa si Restaurant.