Set coltar stofa – Hanovra A873

1.300 lei9.600 lei

  • Cod model: Coltar Model Hanovra A873
  • Material: stofa/Insertie lemn
  • Dimensiuni: Latura lunga fara fotoliu de legatura(L:300*l:98*h:91); Latura scurta(L:240*l:98*h:91)
  • Dimensiuni: Latura lunga cu fotoliu de legatura(L:360*l:98*h:91); Latura scurta(L:240*l:98*h:91)
  • Volum: 3m3
9.600 lei

Disponibil pentru precomandă

1.300 lei

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Descriere

set coltar living din stofa si masuta de cafea, set coltar living din stofa si masuta de cafea

Model Hanovra A873.  Amplasarea unui coltar modular din piele in dormitor sau in sufragerie reprezinta o idee de design interior foarte interesanta, care va schimba complet aspectul locuintei dumneavoastra, modernizand-o. Coltarele fixe Hanovra, cu doua sau trei locuri, din piele sau stofa au toate cateva calitati comune.  Indiferent de model: sunt foarte practice, ajuta la optimizarea spatiului, au o structura foarte rezistenta si sunt foarte confortabile. Combinatiile de culori pot fi alese in functie de stilul pe care doriti sa il adoptati pentru incaperile dumneavoastra. Raportul calitate-pret ramand intotdeauna unul excelent. Acest coltar modular din piele naturala va deveni in scurt timp un punct de referinta al casei tale. Se creaza astfel un efect opitc placut care sugereaza in primul rand comoditatea si eleganta acestei piese. Este un clasic modern, ferm incorporat in tendintele actuale. Potrivit pentru interioarele moderne cat si traditionale. Modelul are, de asemenea, tetiera reglabila care permite sprijin suplimentar.

* Culorile sunt cu titlu de prezentare. Exista posibilitatea unei mici diferente de nuanta a produsului finit.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set coltar stofa – Hanovra A873”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport + Plata

1. Livrarea produselor din stoc se face in aproximativ 3-5 de zile lucratoare dupa confirmarea platii.
2. Livrarea produselor la comanda se face in baza unui contract si dupa ce se va achita un avans de aproximativ 40% din valoarea comenzii. In momentul in care produsele comandate ajung in depozitul furnizorului, Beneficiarul va fi contactat de un reprezentat Dylan Design pentru stabilirea unei date si a unui interval orar potrivit pentru livrarea produselor. Livrarea produselor se va face in ziua si in intervalul orar stabilite impreuna.
3. Transportul reprezinta livrarea produselor pana in fata scarii de bloc sau a curtii casei beneficiarului. Transportul mobilierului este GRATUIT* pe teritoriul Romaniei, returul produselor comandate se face pe cheltuiala Beneficiarului, in aceeasi stare in care a fost livrat initial. Pentru a beneficia de transport GRATUIT valoarea minima a comenzii trebuie sa fie de 3000 lei cu TVA. Montajul si introducerea pieselor de mobilier nu sunt incluse in pretul produselor afisate pe site. Optional se poate efectua montaj si introducerea mobilei in imobilul Beneficiarului, contracost prin colaboratorii nostrii, acolo unde este posibil.
4. Receptia cantitativa si calitativa se efectueaza la livrarea marfii prin semnarea procesului verbal de predare-primire la depozitul furnizorului sau dupa caz la domiciliul beneficiarului.
5. In cazul in care Beneficiarul trimite un reprezentant persoana fizica sau juridica sa ridice comanda de la depozitul Furnizorului, aceasta va fi in totalitate raspunderea sa.
6. Beneficiarul are obligatia sa verifice daca produsele comandate, conform dimensiunilor afisate pe site sau comunicate de furnizor, pot fi introduse in locuinta indicata. In cazul in care caile de acces nu permit introducerea produselor in locuinta Beneficiarului, furnizorul este exonerat de orice raspundere, inclusiv de eventualele deteriorari ale produselor.

Nu ai accesat inca nici un produs