Set canapele si fotoliu – Sofia

2.600 lei5.000 lei

 • Cod model: Fotoliu piele, Model Sofia
 • Material: Piele naturala/Piele ecologica
 • Dimensiuni: 1Loc(L:114*l:95*h:93)
 • Volum: 0,5m3
 • Cod model: Canapea piele 2 locuri, Model Sofia
 • Material: Piele naturala/Piele ecologica
 • Dimensiuni: 2Loc(L:164*l:95*h:93)
 • Volum: 1m3
 • Cod model: Canapea piele 3 locuri, Model Sofia
 • Material: Piele naturala/Piele ecologica
 • Dimensiuni: 3Loc.(L:214*l:95*h:93)
 • Volum: 1,5m3
2.600 lei

Disponibil pentru precomandă

4.000 lei

Disponibil pentru precomandă

5.000 lei

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Descriere

Set canapele si fotoliu – Sofia, Set canapele si fotoliu – Sofia

Model Sofia. Acest model va satisface cei mai pretentiosi clienti care cauta produse la moda, functionale si care se disting prin cea mai inalta calitate. Poti cheltui o mica avere pe mobila, canapea si fotolii, obiecte de iluminat si accesorii. Dar cu un plan bine pus la punct si multe sedinte de cumparaturi, poti obtine o casa care sa arate de milioane, fara sa arunci banii pe fereastra. -Dimensiuni: 1Loc(L:114*l:95*h:93); 2Loc.(L:164*l:95*h:93); 3Loc.(L:214*l:95*h:93) – Suprafete de contact ale canapelelor sunt din piele naturala. – Spatele si lateralele canapelelor sunt acoperite cu piele ecologica. – Picioarele canapelelor sunt realizate din lemn. – Scheletul canapelelor este fabricat din lemn masiv de esenta tare ce confera o rezistenta sporita la actiuni mecanice.
* Culorile sunt cu titlu de prezentare, existand posibilitatea unei mici diferente de nuanta a produsului finit.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set canapele si fotoliu – Sofia”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport + Plata

1. Livrarea produselor din stoc se face in aproximativ 3-5 de zile lucratoare dupa confirmarea platii.
2. Livrarea produselor la comanda se face in baza unui contract si dupa ce se va achita un avans de aproximativ 40% din valoarea comenzii. In momentul in care produsele comandate ajung in depozitul furnizorului, Beneficiarul va fi contactat de un reprezentat Dylan Design pentru stabilirea unei date si a unui interval orar potrivit pentru livrarea produselor. Livrarea produselor se va face in ziua si in intervalul orar stabilite impreuna.
3. Transportul reprezinta livrarea produselor pana in fata scarii de bloc sau a curtii casei beneficiarului. Transportul mobilierului este GRATUIT* pe teritoriul Romaniei, returul produselor comandate se face pe cheltuiala Beneficiarului, in aceeasi stare in care a fost livrat initial. Pentru a beneficia de transport GRATUIT valoarea minima a comenzii trebuie sa fie de 3000 lei cu TVA. Montajul si introducerea pieselor de mobilier nu sunt incluse in pretul produselor afisate pe site. Optional se poate efectua montaj si introducerea mobilei in imobilul Beneficiarului, contracost prin colaboratorii nostrii, acolo unde este posibil.
4. Receptia cantitativa si calitativa se efectueaza la livrarea marfii prin semnarea procesului verbal de predare-primire la depozitul furnizorului sau dupa caz la domiciliul beneficiarului.
5. In cazul in care Beneficiarul trimite un reprezentant persoana fizica sau juridica sa ridice comanda de la depozitul Furnizorului, aceasta va fi in totalitate raspunderea sa.
6. Beneficiarul are obligatia sa verifice daca produsele comandate, conform dimensiunilor afisate pe site sau comunicate de furnizor, pot fi introduse in locuinta indicata. In cazul in care caile de acces nu permit introducerea produselor in locuinta Beneficiarului, furnizorul este exonerat de orice raspundere, inclusiv de eventualele deteriorari ale produselor.

Nu ai accesat inca nici un produs