Back
Next product
Set canapele Nancy K9131 2.700 lei5.500 lei

Set canapele stofa neoclasice – Lord

3.000 lei5.500 lei

Fotoliu piele
 • Cod model: Fotoliu stofa, Model Lord 1546
 • Material: Stofa
 • Dimensiuni: 1Loc(L:127*l:100*h:75)
 • Volum: 0,5m3
Canapea piele 2 locuri
 • Cod model: Canapea stofa 2 locuri, Model Lord 1546
 • Material: Stofa
 • Dimensiuni: 2Loc. (L:187*l:100*h:75)
 • Volum: 1m3
Canapea piele 3 locuri
 • Cod model: Canapea stofa 3 locuri, Model Lord 1546
 • Material: Stofa
 • Dimensiuni: 3Loc.(247*100*75)
 • Volum: 1,5m3
3.000 lei

Disponibil pentru precomandă

4.200 lei

Disponibil pentru precomandă

5.500 lei

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Descriere

set-canapele-stofa-neoclasice-pentru-living, set-canapele-stofa-neoclasice-pentru-living

Model Lord 1546. O canapea sau un fotoliu ce fac parte din mobila clasica si neoclasica de living reprezentand punctul central de interes al decorului unei incaperi, trebuie sa raspunda la cateva cerinte esentiale: sa fie practica, sa arate bine, sa fie foarte confortabila, rezistenta si de calitate. Canapele extensibile la care pretul, simplitatea si confortul fac diferanta. Canapea eleganta, spatioasa, confortabila…plina de respect pentru spiritualitatea mostenita in simbolurile tiparului si a culorilor. -Dimensiuni: 1Loc(127*100*75); 2Loc.(187*100*75); 3Loc.(247*100*75) – Suprafete de contact ale canapelelor sunt din piele naturala sau stofa. – Spatele si lateralele canapelelor sunt acoperite cu piele ecologica sau stofa. – Picioarele canapelelor sunt realizate din metal cromat sau lemn in functie de model. – Scheletul canapelelor este fabricat din lemn masiv de esenta tare ce confera o rezistenta sporita la actiuni mecanice.
* Culorile sunt cu titlu de prezentare, existand posibilitatea unei mici diferente de nuanta a produsului finit.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Locuri

, ,

Material

Model

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set canapele stofa neoclasice – Lord”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport + Plata

1. Livrarea produselor din stoc se face in aproximativ 3-5 de zile lucratoare dupa confirmarea platii.
2. Livrarea produselor la comanda se face in baza unui contract si dupa ce se va achita un avans de aproximativ 40% din valoarea comenzii. In momentul in care produsele comandate ajung in depozitul furnizorului, Beneficiarul va fi contactat de un reprezentat Dylan Design pentru stabilirea unei date si a unui interval orar potrivit pentru livrarea produselor. Livrarea produselor se va face in ziua si in intervalul orar stabilite impreuna.
3. Transportul reprezinta livrarea produselor pana in fata scarii de bloc sau a curtii casei beneficiarului. Transportul mobilierului este GRATUIT* pe teritoriul Romaniei, returul produselor comandate se face pe cheltuiala Beneficiarului, in aceeasi stare in care a fost livrat initial. Pentru a beneficia de transport GRATUIT valoarea minima a comenzii trebuie sa fie de 3000 lei cu TVA. Montajul si introducerea pieselor de mobilier nu sunt incluse in pretul produselor afisate pe site. Optional se poate efectua montaj si introducerea mobilei in imobilul Beneficiarului, contracost prin colaboratorii nostrii, acolo unde este posibil.
4. Receptia cantitativa si calitativa se efectueaza la livrarea marfii prin semnarea procesului verbal de predare-primire la depozitul furnizorului sau dupa caz la domiciliul beneficiarului.
5. In cazul in care Beneficiarul trimite un reprezentant persoana fizica sau juridica sa ridice comanda de la depozitul Furnizorului, aceasta va fi in totalitate raspunderea sa.
6. Beneficiarul are obligatia sa verifice daca produsele comandate, conform dimensiunilor afisate pe site sau comunicate de furnizor, pot fi introduse in locuinta indicata. In cazul in care caile de acces nu permit introducerea produselor in locuinta Beneficiarului, furnizorul este exonerat de orice raspundere, inclusiv de eventualele deteriorari ale produselor.

Nu ai accesat inca nici un produs