Pat Model TEDDY

3.500 lei3.600 lei

 • Cod model: Teddy TK
 • Material: piele ecologica
 • Somiera (suport saltea): cadru metalic cu lamele
  din lemn stratificat
 • Dimensiuni saltea: 160cm*200cm
 • Dimensiuni totale: 182cm*224cm
 • Volum: 1m3
 • Cod model: Teddy TK
 • Material: piele ecologica
 • Somiera (suport saltea): cadru metalic cu lamele
  din lemn stratificat
 • Dimensiuni saltea: 180cm*200cm
 • Dimensiuni totale: 202cm*224cm
 • Volum: 1m3
3.600 lei

Disponibil pentru precomandă

3.500 lei

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Descriere

Pat tineret tapitat piele ecologica livrare iasi model teddy, Pat tineret tapitat piele ecologica livrare iasi model teddy

Pat dormitor model Teddy. Acest model nu este rezultatul unei simple alegeri, ci este combinatia dintre mai multe idei. Adopta un stil modernist, cu un design special pentru copilul tau care va asigura succesul unui ambient perfect in imbinarea confortului cu un look natural. Insetati de nou, am ales un finisaj mai mult decat sugestiv pentru somnul copilului tau.=== Pat modern cu somiera lamelara si iluminare RGB LED în tablia patului Material: piele ecologica Dimensiuni (LxAxH): 202x224x68 cm, suprafata de dormit (Lxl): 180×200 cm Înaltimea patului pâna la somiera: 13,5 cm, Lânga pat recomandam sa cumparati saltea cu dimensiuni 180×200 cm din oferta noastra.

* Culorile sunt cu titlu de prezentare, existand posibilitatea unei mici diferente de nuanta a produsului finit.

 

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pat Model TEDDY”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport + Plata

1. Livrarea produselor din stoc se face in aproximativ 3-5 de zile lucratoare dupa confirmarea platii.
2. Livrarea produselor la comanda se face in baza unui contract si dupa ce se va achita un avans de aproximativ 40% din valoarea comenzii. In momentul in care produsele comandate ajung in depozitul furnizorului, Beneficiarul va fi contactat de un reprezentat Dylan Design pentru stabilirea unei date si a unui interval orar potrivit pentru livrarea produselor. Livrarea produselor se va face in ziua si in intervalul orar stabilite impreuna.
3. Transportul reprezinta livrarea produselor pana in fata scarii de bloc sau a curtii casei beneficiarului. Transportul mobilierului este GRATUIT* pe teritoriul Romaniei, returul produselor comandate se face pe cheltuiala Beneficiarului, in aceeasi stare in care a fost livrat initial. Pentru a beneficia de transport GRATUIT valoarea minima a comenzii trebuie sa fie de 3000 lei cu TVA. Montajul si introducerea pieselor de mobilier nu sunt incluse in pretul produselor afisate pe site. Optional se poate efectua montaj si introducerea mobilei in imobilul Beneficiarului, contracost prin colaboratorii nostrii, acolo unde este posibil.
4. Receptia cantitativa si calitativa se efectueaza la livrarea marfii prin semnarea procesului verbal de predare-primire la depozitul furnizorului sau dupa caz la domiciliul beneficiarului.
5. In cazul in care Beneficiarul trimite un reprezentant persoana fizica sau juridica sa ridice comanda de la depozitul Furnizorului, aceasta va fi in totalitate raspunderea sa.
6. Beneficiarul are obligatia sa verifice daca produsele comandate, conform dimensiunilor afisate pe site sau comunicate de furnizor, pot fi introduse in locuinta indicata. In cazul in care caile de acces nu permit introducerea produselor in locuinta Beneficiarului, furnizorul este exonerat de orice raspundere, inclusiv de eventualele deteriorari ale produselor.

Nu ai accesat inca nici un produs