Set coltar Adelaide

8.900 lei9.900 lei

  • Cod model: Coltar Model Adelaide 42030
  • Material: Piele naturala/Piele ecologica
  • Dimensiuni: Latura lunga fara fotoliu de legatura:(305cm*100*91) Latura scurta fara fotoliu de legatura:(190cm*102*91)
  • Dimensiuni: Latura lunga cu fotoliu de legatura:(388cm*100*91) Latura scurta cu fotoliu de legatura:(190cm*102*91)
  • Volum: 3m3
  • *NOTA: prin colt stanga/dreapta intelegem unde va fi pozitionata latura scurta cand privim produsul
8.900 lei
8.900 lei

Disponibil pentru precomandă

9.900 lei

Disponibil pentru precomandă

9.900 lei
Descriere

Descriere

Set coltar Adelaide, Set coltar Adelaide 

Model Adelaide. Doua dintre cele mai confortabile si elegante materiale pe care le puteti alege ca tapiterie pentru coltar sunt stofa si pielea. Nu numai ca vor oferi o senzatie placuta la atingere, ci vor si influenta aspectul general al decorului, dandu-i personalitate. Nu trebuie sa fii mare specialist in ale designului interior pentru a compara oferta coltar piele si a crea un decor ca scos din reviste, ci doar sa respecti cateva principii cromatice, sa nu aglomerezi incaperea si sa iti lasi creativitatea sa zburde libera. -Dimensiuni Coltar cu Fotoliu de legatura: Latura Lunga L:388cm*latura scurta l:189cm -Dimensiuni Coltar fara Fotoliu de legatura: Latura Lunga L:305cm*latura scurta l:189cm – Suprafete de contact ale canapelelor sunt din piele naturala. – Spatele si lateralele canapelelor sunt acoperite cu piele ecologica. – Picioarele canapelelor sunt realizate din lemn. – Scheletul canapelelor este fabricat din lemn masiv de esenta tare ce confera o rezistenta sporita la actiuni mecanice.
* Culorile sunt cu titlu de prezentare, existand posibilitatea unei mici diferente de nuanta a produsului finit.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Material

Model

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set coltar Adelaide”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport + Plata

1. Livrarea produselor din stoc se face in aproximativ 3-5 de zile lucratoare dupa confirmarea platii.
2. Livrarea produselor la comanda se face in baza unui contract si dupa ce se va achita un avans de aproximativ 40% din valoarea comenzii. In momentul in care produsele comandate ajung in depozitul furnizorului, Beneficiarul va fi contactat de un reprezentat Dylan Design pentru stabilirea unei date si a unui interval orar potrivit pentru livrarea produselor. Livrarea produselor se va face in ziua si in intervalul orar stabilite impreuna.
3. Transportul reprezinta livrarea produselor pana in fata scarii de bloc sau a curtii casei beneficiarului. Transportul mobilierului este GRATUIT* pe teritoriul Romaniei, returul produselor comandate se face pe cheltuiala Beneficiarului, in aceeasi stare in care a fost livrat initial. Pentru a beneficia de transport GRATUIT valoarea minima a comenzii trebuie sa fie de 3000 lei cu TVA. Montajul si introducerea pieselor de mobilier nu sunt incluse in pretul produselor afisate pe site. Optional se poate efectua montaj si introducerea mobilei in imobilul Beneficiarului, contracost prin colaboratorii nostrii, acolo unde este posibil.
4. Receptia cantitativa si calitativa se efectueaza la livrarea marfii prin semnarea procesului verbal de predare-primire la depozitul furnizorului sau dupa caz la domiciliul beneficiarului.
5. In cazul in care Beneficiarul trimite un reprezentant persoana fizica sau juridica sa ridice comanda de la depozitul Furnizorului, aceasta va fi in totalitate raspunderea sa.
6. Beneficiarul are obligatia sa verifice daca produsele comandate, conform dimensiunilor afisate pe site sau comunicate de furnizor, pot fi introduse in locuinta indicata. In cazul in care caile de acces nu permit introducerea produselor in locuinta Beneficiarului, furnizorul este exonerat de orice raspundere, inclusiv de eventualele deteriorari ale produselor.

Nu ai accesat inca nici un produs