Set coltar clasic – Nadya

12.400 lei13.400 lei

  • Cod model: Coltar Model Nadya 1877
  • Material: Piele naturala/Piele ecologica
  • Dimensiuni: Latura lunga fara fotoliu de legatura:(291cm*100*93) – Latura scurta fara fotoliu de legatura:(186cm*108*93)
  • Dimensiuni: Latura lunga cu fotoliu de legatura:(366cm*100*93) – Latura scurta cu fotoliu de legatura:(186cm*108*93)
  • Volum: 3m3
  • *NOTA: prin colt stanga/dreapta intelegem unde va fi pozitionata latura scurta cum privim produsul.
12.400 lei

Disponibil pentru precomandă

12.400 lei

Disponibil pentru precomandă

13.400 lei

Disponibil pentru precomandă

13.400 lei

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Descriere

Seturi-tineret-si-coltare-living-de-lux-pe-comanda-tapitate-stofa, Seturi-tineret-si-coltare-living-de-lux-pe-comanda-tapitate-stofa

Model Nadya 1877. In functie de spatiul disponibil si de incaperea in care alegeti sa il pozitionati, un coltar de living trebuie sa corespunda catorva caracteristici principale: sa aiba dimensiuni potrivite, sa asigure un grad foarte mare de confort, sa fie foarte rezistent si sa aiba un pret accesibil. Intrucat nu toate locuintele sunt la fel si nici gusturile, site-ul nostru prezinta o varietate foarte vasta de modele din care fiecare client sa isi poata alege mobila preferata. -Dimensiuni: Coltar cu fotoliu de legatura 366cm*186cm*93cm ,-Dimensiuni: Coltar fara fotoliu de legatura 291cm*186cm*93cm.

* Culorile sunt cu titlu de prezentare, existand posibilitatea unei mici diferente de nuanta a produsului finit.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Material

Model

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set coltar clasic – Nadya”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport + Plata

1. Livrarea produselor din stoc se face in aproximativ 3-5 de zile lucratoare dupa confirmarea platii.
2. Livrarea produselor la comanda se face in baza unui contract si dupa ce se va achita un avans de aproximativ 40% din valoarea comenzii. In momentul in care produsele comandate ajung in depozitul furnizorului, Beneficiarul va fi contactat de un reprezentat Dylan Design pentru stabilirea unei date si a unui interval orar potrivit pentru livrarea produselor. Livrarea produselor se va face in ziua si in intervalul orar stabilite impreuna.
3. Transportul reprezinta livrarea produselor pana in fata scarii de bloc sau a curtii casei beneficiarului. Transportul mobilierului este GRATUIT* pe teritoriul Romaniei, returul produselor comandate se face pe cheltuiala Beneficiarului, in aceeasi stare in care a fost livrat initial. Pentru a beneficia de transport GRATUIT valoarea minima a comenzii trebuie sa fie de 3000 lei cu TVA. Montajul si introducerea pieselor de mobilier nu sunt incluse in pretul produselor afisate pe site. Optional se poate efectua montaj si introducerea mobilei in imobilul Beneficiarului, contracost prin colaboratorii nostrii, acolo unde este posibil.
4. Receptia cantitativa si calitativa se efectueaza la livrarea marfii prin semnarea procesului verbal de predare-primire la depozitul furnizorului sau dupa caz la domiciliul beneficiarului.
5. In cazul in care Beneficiarul trimite un reprezentant persoana fizica sau juridica sa ridice comanda de la depozitul Furnizorului, aceasta va fi in totalitate raspunderea sa.
6. Beneficiarul are obligatia sa verifice daca produsele comandate, conform dimensiunilor afisate pe site sau comunicate de furnizor, pot fi introduse in locuinta indicata. In cazul in care caile de acces nu permit introducerea produselor in locuinta Beneficiarului, furnizorul este exonerat de orice raspundere, inclusiv de eventualele deteriorari ale produselor.

Nu ai accesat inca nici un produs