Pat Timeea

4.500 lei5.000 lei

 • Cod model: Timeea C579(M).
 • Material: piele naturala/piele ecologica
 • Somiera (suport saltea): cadru metalic cu lamele
  din lemn stratificat
 • Dimensiuni saltea: 160cm*200cm
 • Dimensiuni totale: 195cm*255cm
 • Volum: 1m3
 • Cod model: Timeea C579(M).
 • Material: piele naturala/piele ecologica
 • Somiera (suport saltea): cadru metalic cu lamele
  din lemn stratificat
 • Dimensiuni saltea: 180cm*200cm
 • Dimensiuni totale: 215cm*255cm
 • Volum: 1m3
4.900 lei

Disponibil pentru precomandă

5.000 lei

Disponibil pentru precomandă

4.600 lei

Disponibil pentru precomandă

4.500 lei

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Descriere

Paturi frumoase din piele in magazinele de mobila dylan, Paturi frumoase din piele in magazinele de mobila dylan

Model Timeea C579(M). Printre caracteristicile trendului actual in design-ul de mobilier se regaseste, categoric, minimalismul. Acest concept este atat unul stilistic cat si unul care incearca sa treaca dincolo de barierele estetice si sa reflecte modul de viata al societatii contemporane. Simplitatea inseamna, de multe ori, caracter si eleganta. Multi dintre designerii momentului aleg sa nu-si mai propuna satisfacerea tuturor nevoilor clientilor pe care ii au, ci acoperirea unei arii mai restranse, pe care o stapanesc foarte bine. Viitorul apartine specializarii, spunea cineva, iar dus la limita, acest concept poate fi tradus prin faptul ca vom sti tot mai mult despre tot mai putin, totul despre nimic. Cine s-ar fi gandit ca filozofia va atinge si design-ul de mobilier? Cu siguranta cei care au proiectat magazinul de paturi online s-au apropiat de aceste idei. Curburile subtile te trimit cu gandul la sculpturile marilor artisti iar micile accente metalice dau o nota de subtilitate si rafinament. === Modelul prezentat este compus din pat la care este inclus suportul de saltea. Suprafata tabliei este confectionata din piele naturala, lateralele patului si noptierele sunt acoperite cu piele ecologica. Suportul de saltea este din metal cu lemn stratificat. Dimensiunile totale pot varia in functie de designul fiecarui model. Optional se pot achizitiona: noptiere, saltea superortopedica cu fata de iarna/vara, saltea memory, saltea latex sau poket spring.
* Culorile sunt cu titlu de prezentare, existand posibilitatea unei mici diferente de nuanta a produsului finit.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pat Timeea”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport + Plata

1. Livrarea produselor din stoc se face in aproximativ 3-5 de zile lucratoare dupa confirmarea platii.
2. Livrarea produselor la comanda se face in baza unui contract si dupa ce se va achita un avans de aproximativ 40% din valoarea comenzii. In momentul in care produsele comandate ajung in depozitul furnizorului, Beneficiarul va fi contactat de un reprezentat Dylan Design pentru stabilirea unei date si a unui interval orar potrivit pentru livrarea produselor. Livrarea produselor se va face in ziua si in intervalul orar stabilite impreuna.
3. Transportul reprezinta livrarea produselor pana in fata scarii de bloc sau a curtii casei beneficiarului. Transportul mobilierului este GRATUIT* pe teritoriul Romaniei, returul produselor comandate se face pe cheltuiala Beneficiarului, in aceeasi stare in care a fost livrat initial. Pentru a beneficia de transport GRATUIT valoarea minima a comenzii trebuie sa fie de 3000 lei cu TVA. Montajul si introducerea pieselor de mobilier nu sunt incluse in pretul produselor afisate pe site. Optional se poate efectua montaj si introducerea mobilei in imobilul Beneficiarului, contracost prin colaboratorii nostrii, acolo unde este posibil.
4. Receptia cantitativa si calitativa se efectueaza la livrarea marfii prin semnarea procesului verbal de predare-primire la depozitul furnizorului sau dupa caz la domiciliul beneficiarului.
5. In cazul in care Beneficiarul trimite un reprezentant persoana fizica sau juridica sa ridice comanda de la depozitul Furnizorului, aceasta va fi in totalitate raspunderea sa.
6. Beneficiarul are obligatia sa verifice daca produsele comandate, conform dimensiunilor afisate pe site sau comunicate de furnizor, pot fi introduse in locuinta indicata. In cazul in care caile de acces nu permit introducerea produselor in locuinta Beneficiarului, furnizorul este exonerat de orice raspundere, inclusiv de eventualele deteriorari ale produselor.

Nu ai accesat inca nici un produs