Set coltar Malvina U

1.700 lei16.000 lei

  • Cod model: Coltar Model Malvina U C1130
  • Material: Piele naturala/Piele ecologica
  • Dimensiuni: Latura lunga 370 cm – Latura scurta STANGA 291 cm – Latura scurta DREAPTA 185 cm
  • Volum: 4m3
  • *NOTA: prin colt stanga/dreapta intelegem unde va fi pozitionata latura scurta cand privim produsul.
  • Cod model: Masuta Malvina U C1130
  • Material: Piele ecologica/insertie lemn/sticla
  • Dimensiuni: 120cm*60cm*40cm
  • Volum: 0,3m3
16.000 lei

Disponibil pentru precomandă

16.000 lei

Disponibil pentru precomandă

1.700 lei

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Descriere

Set coltar Malvina U, Set coltar Malvina U

Model Malvina U.Coltare living” reprezinta cea mai bogata categorie de mobilier tapitat din oferta noastra. Am ales special pentru tine, coltare care sa indeplineasca aproape toate functiile la care te-ai putea gandii. Astfel, pe mobNET.ro gasesti coltare extensibile, pentru cei care doresc si un somn linistitor la finalul zilei.

-Dimensiuni:Latura lunga 370cm*latura scurta dreapta 185cm*latura scurta stanga 291cm – Suprafete de contact ale canapelelor se pot face din stofa sau piele naturala. – Spatele si lateralele canapelelor se pot face din stofa sau piele ecologica. – Picioarele canapelelor sunt realizate din lemn sau metal cromat in functie de model.
* Culorile sunt cu titlu de prezentare, existand posibilitatea unei mici diferente de nuanta a produsului finit.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set coltar Malvina U”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport + Plata

1. Livrarea produselor din stoc se face in aproximativ 3-5 de zile lucratoare dupa confirmarea platii.
2. Livrarea produselor la comanda se face in baza unui contract si dupa ce se va achita un avans de aproximativ 40% din valoarea comenzii. In momentul in care produsele comandate ajung in depozitul furnizorului, Beneficiarul va fi contactat de un reprezentat Dylan Design pentru stabilirea unei date si a unui interval orar potrivit pentru livrarea produselor. Livrarea produselor se va face in ziua si in intervalul orar stabilite impreuna.
3. Transportul reprezinta livrarea produselor pana in fata scarii de bloc sau a curtii casei beneficiarului. Transportul mobilierului este GRATUIT* pe teritoriul Romaniei, returul produselor comandate se face pe cheltuiala Beneficiarului, in aceeasi stare in care a fost livrat initial. Pentru a beneficia de transport GRATUIT valoarea minima a comenzii trebuie sa fie de 3000 lei cu TVA. Montajul si introducerea pieselor de mobilier nu sunt incluse in pretul produselor afisate pe site. Optional se poate efectua montaj si introducerea mobilei in imobilul Beneficiarului, contracost prin colaboratorii nostrii, acolo unde este posibil.
4. Receptia cantitativa si calitativa se efectueaza la livrarea marfii prin semnarea procesului verbal de predare-primire la depozitul furnizorului sau dupa caz la domiciliul beneficiarului.
5. In cazul in care Beneficiarul trimite un reprezentant persoana fizica sau juridica sa ridice comanda de la depozitul Furnizorului, aceasta va fi in totalitate raspunderea sa.
6. Beneficiarul are obligatia sa verifice daca produsele comandate, conform dimensiunilor afisate pe site sau comunicate de furnizor, pot fi introduse in locuinta indicata. In cazul in care caile de acces nu permit introducerea produselor in locuinta Beneficiarului, furnizorul este exonerat de orice raspundere, inclusiv de eventualele deteriorari ale produselor.

Nu ai accesat inca nici un produs