Set coltare semirotunde – Porto

12.900 lei

  • Cod model: Coltar Model Porto 9019
  • Material: Piele naturala/Piele ecologica
  • Dimensiuni: latura lunga: ( L:385cm*h:68cm), adancime dreapta: (140cm*h:68cm), adancime stanga: (127cm*h:68cm)
  • Volum: 3m3
  • *NOTA: prin colt stanga/dreapta intelegem unde va fi pozitionata latura scurta cand privim produsul.
12.900 lei

Disponibil pentru precomandă

12.900 lei

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Descriere

Coltar-living-semirotund-modern-tapitat-din-stofa-sau-piele, Coltar-living-semirotund-modern-tapitat-din-stofa-sau-piele

Coltar semirotund Porto 9019. Cand vine vorba despre coltare semirotunde, acest model reprezinta una dintre cele mai inspirate alegeri. Forma semirotunda ergonomica, structura compacta si aspectul discret pentru acest coltar modern modular este una dintre cele mai simple metode de a va moderniza sufrageria.

-Dimensiuni Coltar semirotund: (Latura Lunga L:385*h:68cm, adancime dreapta: 140*h:68cm, adancime stanga: 127*h:68cm) – Suprafete de contact ale canapelelor sunt din piele naturala. – Spatele si lateralele canapelelor sunt acoperite cu piele ecologica. – Picioarele canapelelor sunt realizate din metal cromat sau lemn in functie de model. – Scheletul canapelelor este fabricat din lemn masiv de esenta tare ce confera o rezistenta sporita la actiuni mecanice.
* Culorile sunt cu titlu de prezentare, existand posibilitatea unei mici diferente de nuanta a produsului finit.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set coltare semirotunde – Porto”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport + Plata

1. Livrarea produselor din stoc se face in aproximativ 3-5 de zile lucratoare dupa confirmarea platii.
2. Livrarea produselor la comanda se face in baza unui contract si dupa ce se va achita un avans de aproximativ 40% din valoarea comenzii. In momentul in care produsele comandate ajung in depozitul furnizorului, Beneficiarul va fi contactat de un reprezentat Dylan Design pentru stabilirea unei date si a unui interval orar potrivit pentru livrarea produselor. Livrarea produselor se va face in ziua si in intervalul orar stabilite impreuna.
3. Transportul reprezinta livrarea produselor pana in fata scarii de bloc sau a curtii casei beneficiarului. Transportul mobilierului este GRATUIT* pe teritoriul Romaniei, returul produselor comandate se face pe cheltuiala Beneficiarului, in aceeasi stare in care a fost livrat initial. Pentru a beneficia de transport GRATUIT valoarea minima a comenzii trebuie sa fie de 3000 lei cu TVA. Montajul si introducerea pieselor de mobilier nu sunt incluse in pretul produselor afisate pe site. Optional se poate efectua montaj si introducerea mobilei in imobilul Beneficiarului, contracost prin colaboratorii nostrii, acolo unde este posibil.
4. Receptia cantitativa si calitativa se efectueaza la livrarea marfii prin semnarea procesului verbal de predare-primire la depozitul furnizorului sau dupa caz la domiciliul beneficiarului.
5. In cazul in care Beneficiarul trimite un reprezentant persoana fizica sau juridica sa ridice comanda de la depozitul Furnizorului, aceasta va fi in totalitate raspunderea sa.
6. Beneficiarul are obligatia sa verifice daca produsele comandate, conform dimensiunilor afisate pe site sau comunicate de furnizor, pot fi introduse in locuinta indicata. In cazul in care caile de acces nu permit introducerea produselor in locuinta Beneficiarului, furnizorul este exonerat de orice raspundere, inclusiv de eventualele deteriorari ale produselor.

Nu ai accesat inca nici un produs